HAARP kıyamet silahı


Ruslar, ABD yi suçluyor. “Bizi yakıyorsunuz!”

Tarihe baktığımızda HAARP teknolojisini ilk kullananlar ABD değil, Ruslar aslında. 04/07/1976 tarihinde bugünkü ABD’ nin elindeki Alaska’ daki HAARP teknolojisinin ilk prototipini Rusya’ da 40 MV gücünde 3 tesis kurarak denemişti. “Rus Ağaçkakanı” denilen bu tesislerin çalışması 1993 yılına kadar devam etmiş, ABD, Rusları California eyaletini yakmakla suçlamıştı. Bu dönem içinde eyalette kuraklık, yangınlar, iklim değişiklikleri, seller meydana gelmişti. Tesis kapatıldığında eyaletteki iklim normale dönmüştü. 10/12/1976 yılında BM ler bir karar alarak, “iklim değişikliği için teknoloji üretiminin yasak olduğunu” ilan etti.

Bugün ABD nin HAARP teknolojisi, Rusların elindekinden daha güçlü. 180 anten ve bunlardan yayılan bir saniye içinde kullanılan frekans tam resmi olarak 3,6 GV gücünde (hiroşimaya atılan bombanın 10 katı gücüne eşit) ve gayri resmi olarak 10 GV gücünde, artık istenilen bir ülkenin hava sahasına veya yerkabuğuna yönlendirilme yetisine sahipler.

Tabi bunu yaparken, petrol ve doğalgaz araştırılması, denizaltılar arası iletişim, R. Regan’ nın itiraf ettiği gibi, nükleer füzeleri engellemek, yada atmosferik olayları çözümlemek ve bir takım felaketleri önceden engellemek gibi savunma amaçlı ve masum insancıl bilimsel bir deney olarak gösterilmektedir.

Tesisin ilk mucidi aslında N. Tesla’ dır. 1900 yılında “doğal kanallar ile elektrik enerjisi aktarımı” için patent başvurusunda bulundu ama, kısa adı TMT “Tesla Magnifying Transmitter” olan bu aracın patentini ancak 1914 yılında alabildi. Bugünkü HAARP teknolojinin temeli bu patente dayanır. Tesla’ nın sonra açlık içinde hizbe bir hotel odasında ölümüne kadar bu patentinden bir yarar sağlayamadı. Tesla’ nın iddiasına göre 2 milyon USD kadar bir parayla tüm dünyada kablo olmadan elektiriğin aktarımını sağlamak istiyordu. Kablosuz 400 lambayı aynı anda yakmayı bile başarmıştı. Cihaz sadece 300 KV gibi mütevazi bir güçle çalışıyordu. Bu basit aletin bile, o zamanlar Tunguska olayına sebep olduğu söylenmişti.

Bu basit ve insancıl bir amaç hiç gerçekleşmedi ama bunun yerine dünyanın en korkulan tesisi yapıldı.

Üzerinden uçağın geçmesi halinde düşürebilecek, hatta havada yakabilecek kadar güçlü bir radyo dalgasına sahip, dünyanın en büyük ve en güçlü “mikro-dalğa fırını” demek daha doğru olur. Bu tesisin güneş patlamasından gelen kozmik zararlı ışınların benzerini yaratacağını söyleyenler ve yazanlar var. Çok uçuk bir teori ama bu gerçek ise; ışınların güneşten mi yoksa tesisten mi geldiğini artık bilemeyeceğiz. Bu hali ile tam bir kıyamet silahı…

Askeri bir tesisin içinde üzerinden uçak geçmesi yasak, bir kaç adet resim dışında bilinen bir görüntüsü yok. Yılda 4 defa çalıştırıldığı söyleniyor ama bu tesisin deprem yarattığından, üzerindeki dünyanın en büyük ozon tabakası deliğinin oluşturmasından, atmosferdeki iyonosfer bölgesini kızarttığı ve iklimde değişikliği tetiklediği yönünde ciddi iddialar var. Bunları yazıp söyleyenlerde bilimadamları. Hatta Tesla, TMT aletini tanımlarken 21/04/1908 tarihinde The Times editörüne şöyle yazmıştı; “Gelecekte savaşlar hava araçları, bombalar vs klasik şeyler ile yapılmayacak, adamın biri oturduğu yerden bir düğmeye basarak bir ülkeyi yok edebilecek. Bu yönde tesisler kurulabilir.” demiştir. Tesla’ nın icadını geliştiren Dr. Bernard J. Eastlund, 1938 yılında ABD Patent Dairesinden 4686605 nolu patentini aldı. Aldığı patent aslında HAARP cihazı idi. Buna benzer aldığı 2 patenti büyük firmalara sattı. Bu bilimadamı aynı zamanda Atomik Enerji Komisyonunda da 8 yıl çalışmıştı.

Bugünlerde Rusların iklim değişikliğinden ABD’yi suçlaması, geçmişte kendisininde yarattığı canavarın sonuçlarını çok iyi bilmesinden kaynaklanıyor olmasın? Rusya bugünlerde çok zor durumda, her gün 400 den fazla yerde çıkan yangınlar sonucu;

*Tüm ülkedeki tarımsal üretimin 1/4 ü yok olmuş durumda, buğday fiyatları % 50 arttı, nedense ABD’ de bu yılda olağanüstü bir buğday fazlası varmış, Ruslar tarımsal açığı kapamak için, günde 10-14 milyon varil petrol üreterek tarihinde ilk defa dünyanın en büyük üreticisi olarak Suudileri solladı. Bu durum dünyada petrolün varilinin 80 USD ye çıkmasını engellemedi.

*Yangınlar nükleer tesislere ulaşmış durumda ve kullanılmış atık depolarının yanması halinde atmosfere yayılan radyasyonlu duman ile tüm Rusya halkı kanser tehlikesi ile karşı karşıya,

*Rus borsası gelişmelerden rahatsız olmuş ve yabancı yatırımcılar ülkelerine geri dönüyor.

*Rus ordusuna ait Kolomenskaya gizli bölgesindeki iki askeri üs tamamen hasar görmüş durumda, burada Rusların kozmik belgelerinin yandığı söyleniyor,

*Yangın ve ölümler ile Putin’ nin halk desteği devamlı düşüyormuş,

*Türkiye iki yangın söndürme helikopterini Moskova’ ya göndermiş bile, ayrıca Fransa, Almanya, Polonya ve Bulgaristan bile teknik araç ve ekip göndermiş, tabi bunun arkasında nükleer atık dolu bulutların bu ülkeleri etkileme ihtimali korkusuda var.

Hiçbir zaman ispat edilemeyecek bir yığın iddia altında, 130 yılın en sıcak yazını yaşıyoruz. Rus bilimadamlarına göre; bu sıcaklığın sürmesine neden olan hiçbir meteorolojik veride ortada yokmuş. Anormaliklerin içinde, normal hayatımızı yaşayoruz desek yalan olur. Bu da komplo teorilerini akla getiriyor ister istemez.

kaynak:
HAARP nedir? PDF biçimde
Kıyamet silahı HAARP Jerry Smith kitabı

Fikrinizi Yazınız